Berging vrachtwagen of auto - Houterman Autosleepdienst

Slepen en berging

Houterman Autosleepdienst staat dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar voor het bergen van voertuigen. Dat is belangrijk, want het streven is om wegen zo snel mogelijk vrij te maken voor een optimale doorstroom van het verkeer. Ons ervaren en gecertificeerd bergingsteam kan hierbij snel en vakkundig opereren, met minimale overlast voor de overige weggebruikers. We zijn inzetbaar bij ongelukken, maar ook bij technische mankementen, waarbij een auto met pech naar een garage gesleept moet worden.

Veiligstellen en wegslepen

Het bergen van voertuigen is meer dan alleen fungeren als autosleepdienst. Het is ook onze taak om het voertuig veilig te stellen en de omgeving schoon achter te laten. Denk daarbij aan het wegnemen van gelekte vloeistoffen of het opruimen van glas. Dankzij onze landelijke dekking van vestigingen kunnen we snel ter plekke zijn om de helpende hand te bieden en de weg weer vrij te maken voor het overige verkeer. Hierbij wordt nauw samengewerkt met hulpverleners, wegbeheerders en schade-experts.

Meer dan auto’s bergen

Naast het de autoberging zijn we ook inzetbaar voor de berging van tweewielers, bestelwagens, aanhangwagens, vrachtwagens en bijzondere voertuigen, die met pech of schade langs de kant van de weg staan. Nu gaat de berging van een vrachtwagen anders in zijn werk dan de berging van een tweewieler. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we met de juiste middelen ter plekke komen, of het nu gaat om een autoberging of een berging vrachtwagen. In het geval van voertuigpech proberen we eerst pechhulp te verlenen, waarvoor onze pechhulpvoertuigen professioneel zijn uitgerust.

Een eenmanszaak is uitgegroeid tot een grote, dynamische onderneming.”

Berging vrachtwagen

Houterman Autosleepdienst is gespecialiseerd in de berging van zwaardere voertuigen (> 3.500 kg). Zo worden we regelmatig ingeschakeld door de meldkamer van Centraal Meldpunt Vrachtwagenberging. Onze speciale bergingsvoertuigen zijn uitgerust met alle denkbare gereedschappen en hulpmiddelen voor de berging van vrachtwagens, touringcars, trailers en grote aanhangers. Bovendien beschikken wij over hefkussens, waarmee een gekanteld zwaar voertuig geborgen kan worden. Onze gekwalificeerde medewerkers klaren deze specialistische klus in een handomdraai. Zij laten het voertuig rustig kantelen, waardoor de schade beperkt blijft. Bij dit soort berging kan de lading bovendien in het voertuig blijven, wat tijdwinst oplevert. Naast berging kunnen we zware voertuigen die in het buitenland gestrand zijn repatriëren naar Nederland.

Berging vrachtwagen of auto - Houterman Autosleepdienst

Voertuigen slepen

In overleg met de eigenaar vervoeren wij de auto volgens afspraak naar een garage, schadeherstelbedrijf of naar één van onze depots. Ligt deze bestemming binnen een straal van 25 km van de plaats van stranding, dan wordt het voertuig – indien mogelijk – direct afgeleverd. Kan het niet meteen of ligt de losplaats op een afstand van meer dan 25 km, dan wordt het voertuig veiliggesteld op één van de vestigingen van Houterman Autosleepdienst. Het verdere transport volgt dan op een later tijdstip. Houterman Autosleepdienst zorgt ook dat de plaats van stranding schoon wordt achtergelaten en eventuele lichte vloeistofverontreiniging wordt opgeruimd.

Afhankelijk van de verzekeringsvorm verzorgt Houterman Autosleepdienst het vervoer voor gestrande automobilisten: zij kunnen direct met de berger mee of gebruik maken van een taxi, openbaar vervoer of vervangend vervoer.

Slepen & Bergen

Ons ervaren en gecertificeerde bergingsteam kan hierbij snel en vakkundig opereren, met minimale overlast voor de overige weggebruikers. We zijn inzetbaar bij schade en ongelukken, maar ook bij technische mankementen, waarbij een auto met pech naar een garage gesleept moet worden.

Pechhulp

We doen veel meer dan alleen het transporteren en bergen van voertuigen. We staan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om automobilisten te helpen met autopech, in welke vorm dan ook. In veel gevallen kunnen onze ervaren pechhulpverleners bij autopech hulp bieden, zodat je direct door kunt naar je bestemming.

Transport

Houterman Autosleepdienst is niet alleen specialist in het slepen en bergen van beschadigde voertuigen. Ook autotransport behoort tot ons dienstenpakket. Ons moderne wagenpark beschikt over transportwagens waarmee we ieder voertuig kunnen transporteren.