Opleggen auto vervoer - Houterman Autosleepdienst

Over ons

Houterman Autosleepdienst is een echt familiebedrijf. In 1966 begon Nol Houterman zijn bergingsbedrijf in Lent, met een zelf omgebouwde Hanomag Garant als takelwagen. Langzaam groeide Houterman met meer diensten, zoals zware bergingen, opslag van geborgen voertuigen, autodemontage en de verhuur van vorkheftrucks.

Regionale inzet

De komst van alarmcentrales zorgen voor een flinke verandering in de bergingswereld. Er komen regels en bergingsbedrijven worden erkend. De organisatie van bergingen werd verbeterd en het werkgebied verdeeld in rayons. Dat bracht groei mee voor gespecialiseerde bedrijven als Houterman Autosleepdienst: zij nemen de markt over van garagebedrijven die eerder zelf hun takelwerkzaamheden uitvoerden.

De volgende generatie

In 1993 nemen zoons Paul en Frank Houterman het bedrijf over. Ze breiden de sleepdienst verder uit met een nevenvestiging in Wijchen. In 1999 bepaalt de NMA dat de verdeling van de rayons via aanbestedingen geregeld moet worden en wint Houterman Autosleepdienst veel terrein.

“Een eenmanszaak is uitgegroeid tot een grote, dynamische onderneming.”

Werkgebied van Houterman Autosleepdienst

Tegenwoordig heeft Houterman Autosleepdienst naast het hoofdkantoor in Wijchen ook vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Veenendaal en zijn we vooral actief in de regio Oss, Nijmegen, Arnhem, de Utrechtse Heuvelrug en de regio Liemers.. Met 45 medewerkers en een transportvloot van zo’n 27 voertuigen werken wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag aan ons belangrijkste doel: het optimaal bedienen van onze klanten!

Slepen & Bergen

Onze ervaren en gecertificeerde bergingsteam kan hierbij snel en vakkundig opereren, met minimale overlast voor de overige weggebruikers. Houterman Autosleepdienst is inzetbaar bij schade en ongelukken, maar ook bij technische mankementen, waarbij een auto met pech naar een garage gesleept moet worden.

Pechhulp

We doen veel meer dan alleen het transporteren en bergen van voertuigen. We staan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om automobilisten te helpen met autopech, in welke vorm dan ook. In veel gevallen kunnen onze ervaren pechhulpverleners bij autopech hulp bieden, zodat je direct door kunt naar je bestemming.

Transport

Wij zijn niet alleen specialist in het slepen en bergen van beschadigde voertuigen. Ook autotransport behoort tot ons dienstenpakket. Ons moderne wagenpark beschikt over transportwagens waarmee we ieder voertuig kunnen transporteren.