Houterman autopechhulp

Pechhulp

Bij Houterman Autosleepdienst doen we veel meer dan alleen het transporteren en bergen van voertuigen. We staan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om automobilisten te helpen met autopech, in welke vorm dan ook. In veel gevallen kunnen onze ervaren pechhulpverleners bij autopech hulp bieden, zodat je direct door kunt naar je bestemming. Kunnen wij het probleem niet direct oplossen, dan slepen we je auto of vrachtwagen naar een garage.

Waarvoor schakel je autopechhulp in?

Is de accu van je auto leeg, heb je een lekke band of sta je aan de kant van de weg met motorproblemen, maar heb je geen pechhulp bij de ANWB (wegenwacht) afgesloten? Dan kun je ons altijd benaderen. Zo vaak zul je geen autopech krijgen, waardoor je kosten kunt besparen. Bij ons krijg je pechhulp zonder abonnement. Daarnaast kun je ons ook treffen wanneer je wel lid bent van de wegenwacht. We worden namelijk regelmatig door de wegenwacht of garages ingezet om bij te springen om pechhulp te verlenen.

Auto ter plekke repareren

Wij beschikken over het juiste materieel om snel en vakkundig een diagnose te stellen en bij autopech hulp te bieden. Met de nieuwste diagnosecomputers kunnen storingen of gebreken in het motormanagement worden opgespoord en verholpen. De monteurs van Houterman Autosleepdienst worden voortdurend op de hoogte gehouden van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van auto’s, tweewielers en vrachtwagens. Zo kunnen we bij vrijwel alle autopech hulp bieden!

“Een eenmanszaak is uitgegroeid tot een grote, dynamische onderneming.”

Houterman autosleepdienst en pechhulp

Vervoer bij pechhulp

In de meeste gevallen kunnen onze pechhulpverleners het probleem snel en vakkundig verhelpen met de gereedschappen of reserveonderdelen die ze bij zich hebben. Kan het probleem niet ter plekke verholpen worden? Dan kunnen ze het voertuig direct naar een garage slepen voor reparatie. We regelen zelfs vervangend vervoer, als je daar recht op hebt vanuit je leasemaatschappij of verzekeraar. Op iedere vestiging staan namelijk voertuigen in verschillende klassen klaar.

Slepen & Bergen

Onze ervaren en gecertificeerde bergingsteam kan hierbij snel en vakkundig opereren, met minimale overlast voor de overige weggebruikers. Houterman Autosleepdienst is inzetbaar bij schade en ongelukken, maar ook bij technische mankementen, waarbij een auto met pech naar een garage gesleept moet worden.

Pechhulp

We doen veel meer dan alleen het transporteren en bergen van voertuigen. We staan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar om automobilisten te helpen met autopech, in welke vorm dan ook. In veel gevallen kunnen onze ervaren pechhulpverleners bij autopech hulp bieden, zodat je direct door kunt naar je bestemming.

Transport

Wij zijn niet alleen specialist in het slepen en bergen van beschadigde voertuigen. Ook autotransport behoort tot ons dienstenpakket. Ons moderne wagenpark beschikt over transportwagens waarmee we ieder voertuig kunnen transporteren.